Faturalandırma İşlemleri

Faturalandırma İşlemleri

E-Ticaret ve Pazaryerlerinden gelen siparişlerinizi tekli veya toplu olarak sipariş ekranları üzerinde yer alan kırmızı "e-Fatura" butonlarına tıklayarak resmileştirebilirsiniz.

Faturalandırma işlemi sırasında ilgili sipariş bilgileri entegratöre gönderilir ve GİB tarafından döküman imzalandıktan sonra ilgili siparişte yer alan e-Fatura butonu yeşil renge döner.

Yeşil olan e-Fatura butonuna tıklamanız halinde faturanızın PDF halini görüntüleyebilir ve ekrandan yazıcı çıktısı alabilirsiniz.

Tekli e-Fatura Yazdırma

Sipariş detay ekranında yer alan e-Fatura butonuna tıklayarak siparişlerinizin e-faturalarını tek tek oluşturabilirsiniz.

Toplu e-Fatura Yazdırma

Toplu e-fatura için sipariş ana ekranlarında birden çok sipariş seçerek alt kısımda yer alan mavi renkteki "e-Fatura" butonuna tıklayarak faturalandırma işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Önemli Uyarı:

Siparişleri e-faturalandırırken, sipariş tarih sıralamasına uygun işlem yapmanız ve muhasebe açısından tarihsel sıralamanın e-fatura sıralaması ile uyumlu olmasına dikkat etmeniz önemlidir. İşletmenizin yasal sorunlar yaşamaması için bu uyarıyı yapıyoruz.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?