Hazırlanan Siparişler

Hazırlanan Siparişler

Yeni Siparişler sekmesinde onaylanan siparişlerin taşındığı alandır.

Bu menüde, sipariş detayları şu şekilde görünecektir:

  • Ürün No (ID) Eklemek: Siparişe eklemek istediğiniz ürün varsa, ürüne ait ID'yi yazarak ilgili sipariş içeriğine ekleyebilirsiniz. Hediye çeki kullanacaksanız, kodu ilgili alana yazarak siparişte kullanabilirsiniz.
  • Kargo Kodu: Kargo API Entegrasyonu sağlanmışsa, kargo firmasından kargo kodu sipariş detayında görünecektir. Pazaryerlerinden gelen siparişlerde kampanyalı kargo kodları da görülecektir.
  • Siparişi Kargolama: Sipariş detayındaki "Siparişi Kargola" butonu ile siparişi kargolayabilirsiniz. API ile Kargola veya Manuel Kargola seçenekleri bulunmaktadır. API entegrasyonu sağlandıysa, kargo firmasını seçerek otomatik kargo kodu oluşturabilirsiniz. Entegrasyon yoksa, kargo takip numarasını girdikten sonra kargolama işlemini yapabilirsiniz.
  • e-Fatura Oluşturma: Sipariş detayında yer alan e-Fatura butonuna tıklayarak siparişi faturalandırabilirsiniz. Resmileştirilmemiş faturalar kırmızı, resmileştirilmiş faturalar yeşil tik ikonu ile görünecektir. E-Fatura oluşturmak istiyorsanız, siparişi kargolamadan önce tarih belirtmeniz gerekecektir. E-Faturayı oluşturduktan sonra PDF olarak görebilir, yazdırabilir ve indirebilirsiniz.
  • Matbu Fatura Yazdırma: Sipariş detayındaki Fatura butonuna tıklayarak, daha önce oluşturduğunuz fatura şablonuna göre sipariş için matbu faturanızı yazdırabilirsiniz.
  • Fiş Yazdırma: Sipariş detayındaki Fiş butonuna tıklayarak, fiş şablonuna göre sipariş için matbu fişi yazdırabilirsiniz.
  • Kargo Fişi Yazdırma: Sipariş detayındaki Kargo Fişi butonuna tıklayarak, kargo fiş şablonuna göre sipariş için matbu kargo fişi yazdırabilirsiniz.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?