Manşetler Ekleme

Manşetler Ekleme

E-Ticaret ana sayfanızın dikkat çekici bir parçası olan slider (slayt) alanına manşet görselleri eklemek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Müşterilerinizi yeni ürünler, indirimler veya kampanyalar hakkında bilgilendirmek için manşetleri kullanabilirsiniz.

  1. Yeni Manşet Oluşturma: Yeni Manşet butonuna tıklayarak yeni bir manşet ekleyebilirsiniz. Bu işlem, aşağıdaki gibi bir ekranın açılmasını sağlar:
  • Başlık: Manşetiniz için açıklayıcı bir başlık girin. Bu başlık, görselin üzerinde veya altında görünecektir.
  • Link: Görselinize tıklandığında yönlendirilecek olan URL adresini girin. Bu, müşterilerinizi belirli bir web sayfasına yönlendirmenizi sağlar.
  • Ürün No: Görselinize tıklandığında ilgili bir ürüne yönlendirmek istiyorsanız, ürün numarasını girin.
  • Yeni Pencere: Bu seçeneği aktif hale getirirseniz, müşteriler görselinize tıkladığında yeni bir tarayıcı penceresinde yönlendirilecektir.
  • Resim Seçin: Manşetiniz için kullanmak istediğiniz görseli bu alandan seçin.
  • Açıklama: Görselin üzerinde veya altında görünebilecek bir manşet açıklaması ekleyin.
Uyarı: Bu alanın çalışması, e-ticaret tasarımınıza bağlıdır. Eğer e-ticaret tasarımınızda manşet blok alanı bulunmuyorsa, Tasarım > Blok Yönetimi alanından manşet için bir blok oluşturmalısınız.

Blok Yönetimi hakkında daha fazla bilgi için ilgili sayfaya bakabilirsiniz.

Bu şekilde, ana sayfanızın slider alanına dikkat çekici ve ilgi çekici manşetler ekleyerek müşterilerinizi daha etkili bir şekilde yönlendirebilirsiniz.

Bu makaleyi yararlı buldunuz mu?